Mitt samarbete med Gå Svårt

När man är egenföretagare och vill förändra världen kan det ibland kännas lite ensamt och motigt, därför är det så viktigt att omge sig med inspirerande människor som brinner för samma sak! Jag har därför gått samman med Medveten Livsstil Sverige AB och bidragit till appen Gå Svårt på områden kring återhämtning.

För mig var det lätt att välja att arbeta med Emil Isaksson, personlig tränare och hälsoinspiratör, och Medveten Livsstil på grund av att vi har samma övertygelse kring att förändring sker i små steg. Vi har även samma passion för att skapa bra och lättillgängliga verktyg för att hjälpa och stötta människor att göra lite sundare val i sin vardag. Genom att hjälpa människor ändra perspektiv på vad de behöver göra för att bli mer hälsosamma kommer vi  tillsammans att bidra till ett hållbarare Sverige!

Vad det kostar? För 490:- kan du registrera upp till 4 st användare, så hela familjen kan vara med! Du hittar mer information här

Kommentera gärna: