Stresshantering i kaosartade tider

Det är många som är stressade nu, som mår dåligt och är rädd för covid-19, folksamlingar, att smitta nära och kära eller för hur livet kommer att se ut när covid-19 inte längre hotar våra samhällen, familjer och hälsa så som det gör idag. Därför är det viktigare än någonsin att se till att du gör det bästa för att bygga upp dig- mentalt och fysiskt!
 
Som stresscoach vill jag gärna hjälpa dig med det mentala, att hjälpa dig inte gå in i katastroftankar, att hjälpa din hjärna och din kropp att stressa ner. För det är ju så, vår hjärna kan inte skilja på stressande, hotfulla tankar eller fysiska hot som stressar oss. Reaktionen i kroppen blir densamma; blodet går till musklerna, vätskorna i ögon, näsa och mage (för att nämna några) minskar och andningen blir snabbare. Detta leder kanske till att du sover sämre, kanske äter sämre för att få mer snabb energi och även tar upp mindre näring från din mat vilket tillsammans att ditt immunförsvar blir sämre- precis det vi inte vill!
 
Så hur gör du då för att hålla dina tankar lugna, konstruktiva och sunda? Där är vi alla olika men jag vill gärna hjälpa dig hantera just din situation. Därför kan du just nu prova på stresscoachning med mig GRATIS. Vi träffas digitalt i 30 min så att du kan få känna efter om coachning är något för dig. Om du kommer fram till att det är det så har jag satt samman ett coachningspaket som är både lite mindre och billigare än vad jag normalt sett tar. Klicka här för att anmäla ditt intresse genom att fylla i kontaktformuläret!
 
Motion och rörelse är väldigt viktigt för att hålla stressen nere och tankarna klara. För att hjälpa dig med den fysiska biten har min samarbetspartner Emil (som även är en av Sveriges bästa personliga tränare) har satt ihop ett träningsschema som du kan göra hemma för att hålla igång när du kanske inte kan gå på gymmet, spela innebandy eller simma så som du brukar. Du kan ladda ner den via min LinkedIn-profil. Med den kommer en QR-kod där du kommer in till mitt erbjudande om att köpa Gå Svårt-appen där jag har varit med och bidragit med stressreducerande övningar.
 
Mitt viktigaste och enklaste tips just nu- djupandas när du känner dig stressad och tankarna springer iväg med dig! Och kom ihåg, inget varar för evigt..
 
Ta hand om dig!
 
Bästa hälsningar
Carina

Kommentera gärna: