Kontakta mig!

Om du är nyfiken på om och isåfall hur jag som coach och konsult kan hjälpa dig, kan du hitta en tid för oss att ta ett första, nyfiket möte genom att klicka på länken. Du kommer då till min kalender och kan där boka en tid för oss! 

Det går naturligtvis också bra att ringa mig! Du når mig på: +46 793-396938.

Jag ser fram emot att höra från dig! 


Bästa hälsningar
Carina Gunnarsdotter
Coach & konsult
Changing Perspective Consulting AB

 

Skicka meddelande

  • Jag samtycker till att behandlingen av mina personuppgifter och godkänner integritetspolicyn.

Sociala medier

Du hittar mig såklart även på sociala medier

LinkedIn

Facebook 

Instagram

INTEGRITETSPOLICY - BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Information på denna sida finns som en följd av General Data Protection Regulation (GDPR) – EU:s dataskyddsförordning.

Kontaktformulär
När du fyller i ett kontaktformulär på denna webbplats behandlar Changing Perspective AB de personuppgifter som du fyller i formuläret i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Uppgifterna behandlas för att Changing Perspective AB ska kunna kontakta dig eller svara på din fråga. Changing Perspective AB använder också dina kontaktuppgifter för att göra utskick om nyheter och erbjudanden. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att få utskick från Changing Perspective AB. Du återkallar ditt samtycke genom att svara på utskicket och ange att du inte vill stå med på e-postlistan. Changing Perspective AB raderar då omedelbart dina kontaktuppgifter från listan.

Klient
I samband med att du har bokat en coaching hos Changing Perspective AB får du fylla i ett formulär om att du godkänner att Changing Perspective AB sparar dina personuppgifter som behandlas i samband med coachningen samt dina kontaktuppgifter. Allt som sägs och sker under en coachingsession sker under strikt sekretess. Changing Perspective AB sparar dina personuppgifter på ett säkert sätt, i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. När uppgifterna inte längre behövs raderas de.

Deltagare
I samband med deltagande på kurs, coaching eller retreat Changing Perspective AB:s regi behöver Changing Perspective AB dina kontaktuppgifter. Changing Perspective AB sparar dina kontaktuppgifter på ett säkert sätt, i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. När uppgifterna inte längre behövs raderas de.

Nyhetsbrev
Jag skickar ut ett nyhetsbrev till de som varit i kontakt med mig på något sätt. Nyhetsbreven innehåller inspiration, information och ibland erbjudanden. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att få utskick från Changing Perspective AB. Du återkallar ditt samtycke genom att svara på utskicket och ange att du inte vill stå med på e-postlistan. Jag raderar då omedelbart dina kontaktuppgifter från listan.